Aplicacions mòbil per millorar el vostre anglès

Per tothom és sabut que cada cop més l’anglès es un requisit quasi indispensable per a obtenir titulacions universitàries o trobar feina.

Anglès al mòbil

La millor manera de millorar l’anglès, perfeccionar-lo, o aprendre’l és mantenir converses, però hi ha altres opcions complementàries com ara assistir a cursos formatius, llegir llibres o descarregar-se alguna aplicació mòbil. Us en proposem unes quantes:

  • USpeak [Disponible per iPhone i iPad (iOS)] USpeak disposa d’una base de dades de més d’11.000 paraules. A base de petits reptes, pots anar pujant de nivell i comprovar els teus propis progressos.
  • Babbel [Disponible per Android, iOS i Windows Phone] Aquesta aplicació no només està pensada per aprendre anglès, ja que inclou molts altres idiomes com ara l’alemany, l’italià, el francès o el suec, entre d’altres. Té un sistema de reconeixement de veu que serveix per entrenar la pronunciació i avaluar el progrés comparant-ho amb pronunciacions anteriors.
  • Busuu [Disponible per Android, iOS] Busuu ofereix vocabulari i exercicis dividits en cinc àrees: vocabulari, diàleg, escriptura, conversació i revisió.
  • Doulingo [Disponible per Android, iOS] Aplicació gratuïta similar a les anteriors: imatges, vocabulari i exercicis d’àudio amb reconeixement de veu. Funciona com un joc: respostes incorrectes treuen vides, caldrà ser ràpid i correcte per anar augmentant de nivell.

Apuntem també una xarxa social pensada per aprendre idiomes: LIVE MOCHA.

Les xarxes socials, com ja deveu saber, són espais on poder intercanviar opinions i informacions a través d’una plataforma virtual. N’hi ha de genèriques, com Facebook i Twitter, i d’altres especialitzades en un tema, com Live Mocha.

Aquesta xarxa permet que els usuaris s’ajudin entre ells. No només hi ha anglès: podem trobar-hi francès, xinès, hindi… i molts més. El funcionament és senzill: quan et registres has d’indicar quin és l’idioma que vols aprendre, quin nivell vols tenir i quins idiomes parles. A partir d’aquí ja pots entrar i començar: trobaràs el temari agrupat per temes i exercicis diversos. Els correctors són els parlants d’aquell idioma, qui voluntàriament ajuden a la resta. Un mateix també pot ajudar els qui vulguin aprendre el nostre idioma.

Tots aquests recursos esmentats donen fe d’una gran veritat: no és del tot necessari gastar-se diners per aprendre idiomes, tot i que sí que fa falta ser constant i no deixar-ho.

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row] Estem preparats per tornar a l’escola al setembre? La Ministra d’Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el

Què és el wellness?

Wellness és el terme anglès que es fa servir per a definir l’equilibri saludable entre el cos, la ment i les emocions, obtenint per tant