Sanitat

Descobreix la formació professional oficial en el sector sanitari, on l’excel·lència educativa combina amb la formació pràctica.

Tria la teva àrea i lidera el teu futur.

Formem professionals compromesos amb les persones.

Estàs a punt d’endinsar-te en un sector amb impacte social i futur. Estudiar un grau mitjà o superior sanitari t’obrirà moltes portes al món laboral i a estudis superiors universitaris. A Vitae et proposem programes que integren coneixements teòrics amb aplicacions reals, preparant-te per afrontar els reptes del món professional.

Grau Superior

Aprèn a registrar, codificar i validar dades clíniques, i a gestionar processos administratius.
Comença el teu futur en el sector sanitari com analista clínic i biomèdic, jugant un paper crucial en el diagnòstic i la recerca.
Prepara't per a una de les especialitats sanitàries més demandades, tècniques avançades de diagnòstic clínic.
Endinsa't en el món de la nutrició. Ajuda a les persones a millorar el seu benestar a través d'hàbits alimentaris saludables.

Grau Mitjà

Prepara't per respondre a situacions crítiques i emergències, desempenyant un paper vital en la cura de la salut i la seguretat.
Capacita't per oferir atenció essencial en el sector sanitari, una carrera amb un impacte directe en el benestar dels pacients.
Aprèn a gestionar i dispensar productes farmacèutics i parafarmacèutics, una porta a una carrera vital en el sector de la salut.

Forma't i treballa del que més t'agrada, la sanitat.

Lidera el teu futur