Centres

Descobreix els nostres centres Vitae: Excel·lència en formació esportiva i salut.

Un entorn extraordinari per desenvolupar tot el teu potencial.

Balmes

Formació professional i universitària en esport i salut

Un entorn educatiu d’excel·lència a Barcelona, especialitzat en esport, salut i serveis socioculturals, amb unes instal·lacions d’avantguarda. L’entorn on aprenem és tan important com allò que aprenem.

Navarra

Cicles formatius d'esport a Navarra

Descobreix aquest centre pioner en la formació d’esport i salut a Huarte. L’entorn on aprenem és tan important com allò que aprenem.

Girona

Cicles formatius d'esport a Girona

Educació especialitzada en esport i salut, en una instal·lació de referència. L’entorn on aprenem és tan important com allò que aprenem.

Cerdanyola

Cicles formatius d'esport a Barcelona

Un espai d’aprenentatge innovador, enfocat en programes d’esport i salut en un entorn dinàmic. L’entorn on aprenem és tan important com allò que aprenem.

Sant Andreu

Cicles formatius d'esport a Barcelona

Descobreix el nostre centre al cor de Barcelona, dedicat a impulsar carreres en esport i salut. L’entorn on aprenem és tan important com allò que aprenem.

Les Corts

Cicles formatius d'esport a Barcelona

Combina formació d’alta qualitat en esport i salut amb una ubicació privilegiada a la ciutat. L’entorn on aprenem és tan important com allò que aprenem.

Vitae Online

Cicles formatius d'esport, salud i serveis a la comunitat. A distància, al teu ritme.

Aprenentatge flexible i accessible en esport i salut, combinant innovació i qualitat educativa des de qualsevol lloc del món. Aprèn amb un mètode on tú ets el centre.