Activitat Física i Esport

Forma part d’un sector en constant creixement. Descobreix la formació professional oficial en esport, on l’excel·lència educativa combina amb la formació pràctica.

Tria la teva àrea i lidera el teu futur. 

Formem professionals compromesos amb les persones.

Estàs a punt d’endinsar-te en un sector apassionant i de futur. Estudiar un grau mitjà o superior d’esport t’obrirà moltes portes al món laboral i a estudis superiors universitaris. A Vitae et proposem programes que integren coneixements teòrics amb aplicacions reals, preparant-te per afrontar els reptes del món professional.

Grau Universitari

Formació integral en ciències de l’esport, combinant teoria i pràctica, guiada pels eixos de la innovació i les competències personals.

Grau Superior

Aprèn a dissenyar programes d'entrenament personal i activitats dirigides grupals, que millorin la condició física de les persones.
Aprèn entrenament nivell base d'esports individuals i d'equip, i dinamització d'activitats recreatives i d'inclusió, per a tots els públics.

Grau Mitjà

Prepara't per dinamitzar activitats d'oci, inclusió i aventura. Fusiona la passió per la natura i l'esport convertint-te en guia.

Certificat

Combina música i fitness per crear sessions de grup dinàmiques, enfocant-te en la salut i l'entreteniment.
Especialitza't en l'entrenament polivalent, aprenent a dissenyar i adaptar programes de fitness per a una àmplia gamma d'objectius i poblacions.

Forma't per treballar del que més t'agrada, l'esport.

Lidera el teu futur