Mobilitat (Erasmus)

Programa de Mobilitat Vitae: experiències internacionals enriquidores amb Erasmus+ per formar professionals globals i empàtics.

Una formació que es mou amb tu.

Programa de mobilitat internacional

Creiem que els intercanvis estudiantils són experiències molt necessàries per preparar als estudiants a adaptar-se a qualsevol context, per ser professionals més capacitats i empàtics. És per això que estem desenvolupant un programa de mobilitat estudiantil que té com a objectiu, durant els pròxims cinc anys, augmentar el nombre d’estudiants que participin en programes de mobilitat internacional. 

Erasmus

El programa Erasmus + de Vitae busca oferir oportunitats per a viure l’experiència d’estudiar a Europa i més enllà. D’aquesta manera, els i les nostres estudiants es preparen per a adaptar-se a qualsevol context, a conèixer noves maneres de fer, diferents cultures i valorar la capacitat de comunicar-se en més d’un idioma. Una oportunitat vital única!

Reconeixem completament el programa o l’experiència de passantia a l’estranger atorgant el nombre total d’hores de crèdit aconseguides en la institució amfitriona. Els mecanismes es basen en els documents que tu, com a estudiant, hauràs de proporcionar a la institució d’acolliment i a la institució d’origen.

  • Contracte d’aprenentatge.
  • Transcripció d’expedients d’acord de formació.
  • El reconeixement es realitza mitjançant equivalències del Sistema de Crèdit. Depenent del programa, tindràs l’oportunitat de canviar de curs o reemplaçar cursos d’acord amb els teus interessos. També existirà l’opció d’incloure cursos extres optatius.
  • Les pràctiques es validen en un curs de pràctiques. Això s’acorda en la fase de sol·licitud, abans de l’inici del període de pràctiques real.

Els estudiants de Vitae emprenen el viatge amb un acord d’aprenentatge o capacitació abans de l’intercanvi, validat pel Gerent de Relacions Internacionals. L’acord es redacta per un semestre o un any, i és signat per la institució d’acolliment com a institució d’enviament. Després de l’experiència a l’estranger, es completarà una transcripció de registres o un informe de pasantia que està dissenyat per a reconèixer plenament els assoliments dels estudiants al llarg d’aquell semestre o any.

Normalment, la càrrega de treball, calculada en un sistema de crèdits, és de 50 per un any i de 25 per un semestre. Un programa d’un any en Vitae equival a 1.000 hores d’entrenament, un semestre equival a 500 hores d’entrenament. Els punts de crèdit s’atorgaran en finalitzar amb èxit el curs o el període de pràctiques.

Una vegada els estudiants reben un expedient acadèmic o l’informe de pràctiques de la institució d’acolliment poden validar-los en la institució d’origen. Això es realitza mitjançant el sistema d’equivalència del Sistema de Crèdits o el sistema d’equivalència d’hores. Els estudiants obtindran ple reconeixement per realitzar el seu programa d’estudis o pràctiques a l’estranger.

Tots els estudiants sortints de Vitae rebran cursos d’anglès. Els estudiants entrants, tindran l’oportunitat de rebre un curs intensiu de català i espanyol durant les setmanes d’orientació de l’escola, al començament del seu període Erasmus.

Després del curs intensiu, s’animarà als estudiants a seguir els cursos d’espanyol i/o català en el seu nivell actual. Els que no es van unir al curs intensiu durant la setmana d’orientació, també podran unir-se a aquestes classes. Les classes es divideixen en grups per nivells (A1, A2, B1, B2, C1 i C2). Hi haurà suport addicional disponible per a estudiants que tinguin problemes amb l’idioma.

La prova de nivell d’idioma es basa en els propis certificats dels estudiants o mitjançant la prova d’avaluació de suport lingüístic en línia (OLS) de la Unió Europea. Aquesta prova mostra el nivell dels estudiants al final del procediment.

University of Berfordshire​

La Universitat de Bedfordshire, situada a 48 km del nord de Londres, obre les portes als estudiants de Vitae. Es tracta d’una universitat amb una gran reputació internacional quant a l’ensenyament i la recerca en el camp de l’esport i l’educació física.
Aquells estudiants que superin el CFGS d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives tindran l’oportunitat de convalidar el primer curs en la Universitat de Bedfordshire i cursar en dos anys el Grau Universitari de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport especialitzant-se en gestió Esportiva, alt rendiment, entrenament personal, coaching o Educació Física.

Forma't

Estàs preparat per fer el següent pas cap a la teva futura carrera?