Mètode Vitae

Descobreix el Mètode Vitae: aprenentatge pràctic en esport i salut, amb enfocament científic i personalitzat per l’èxit estudiantil.

¿Qué es el
Mètode Vitae?

El Mètode Vitae és la nostra metodologia educativa distintiva, que va més enllà de la simple docència. És l’ànima de Vitae, dissenyat per proporcionar una experiència educativa que no se centra només en l’aprenentatge a l’aula, sinó que abasta una varietat de serveis que enriqueixen la vida estudiantil.

Learn by doing aplicat a l’esport i la salut, avaluant les dinàmiques científicament per perfeccionar-les.”

Principis del
Mètode Vitae

Enfocat a les persones

Posem els i les alumnes al cor de tot el que fem. Cada aspecte del nostre mètode està dissenyat per satisfer les teves necessitats i optimitzar-ne l’aprenentatge. Aquí tu ets el centre.

Inspiració

Importem dinàmiques del món de l’esport i la salut per inspirar i motivar els nostres estudiants, com el treball col·laboratiu, el mesurament basat en resultats, i la superació personal a l’educació.

Digitalització

Abracem la tecnologia per guanyar agilitat i optimitzar el temps tant de l’alumnat com de professors/es i personal administratiu. Aquí inverteixes el temps en allò realment important.

Mètode científic per millorar

Creiem en el mesurament per millorar constantment. Actualment utilitzem 130 indicadors per avaluar les nostres dinàmiques i proposar millores any rere any. Allò que no es mesura, no se sap.

Escola oberta i transparent

Ens esforcem per ser una escola de “portes obertes” en tots els sentits, fomentant la transparència i la comunicació constant amb les famílies i la societat.

Instal·lacions de primer nivell

Una escola acreditada dins de diferents recintes esportius i amb aules dissenyades per a les necessitats de cada àrea i especialitat.

Com es viu el Mètode Vitae?

Des del primer dia, l’alumne se submergeix en un entorn educatiu únic que va més enllà de les classes tradicionals. La interacció amb professors especialitzats i en actiu, la participació en activitats formatives innovadores, la vivència d’experiències laborals reals fan que el Mètode Vitae transformi l’educació en una experiència integral enriquidora.

Uneix-te a l’Experiència Vitae.

Descobreix com el pas per l’escola pot impulsar la carrera i la vida.

FORMA'T

Estàs preparat per fer el següent pas cap a la teva futura carrera?