Faq

Si tens algun dubte relacionat amb els nostres espais de coworking, podràs trobar-lo en aquest apartat. Si no la trobes o tens un altre tipus de dubtes més existencials pots posar-te en contacte amb nosaltres.

FAQ Generals

Què inclou el preu?

Totes les oficines i sales disposen de wifi d’alta velocitat, escriptori, cadira ergonòmica i espai d’emmagatzematge amb tancadura individual, a més de tots els serveis d’aigua i electricitat. Oferim oficines de diferents mides, amb capacitat per a equips des de 2 fins a més de 75 persones. Els despatxos són accessibles les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

Com funciona la reserva de les sales de reunions?

Les sales de reunions es poden reservar a través de l’email hola@vitaecoworking.com. Disposeu de 2 hores al mes per a cada treballador del vostre espai.

Ens ajudeu a buscar alumnes de pràctiques, becaris i empleats?

Disposem d’una àmplia xarxa de contactes per aconseguir alumnes de pràctiques i becaris. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us ajudarem.

Ens ajudeu amb els temes informàtics que puguin sorgir?

Amb el nostre equip d’informàtics us ajudarem a connectar els vostres equips al wifi. Si desitgeu ajuda en relació a configuracions de programes, connexió a la impressora, haureu de contractar un paquet d’hores amb el nostre servei informàtic. Consulteu les tarifes amb la gerència.

Quina és la durada del contracte?

La durada mínima del contracte són 12 mesos.

Quan puc començar?

Després de pagar la fiança de 2 mesos podreu començar a treballar amb el vostre equip quan vulgueu. Abans d’instal·lar-vos configurarem la disposició de les taules i cadires com desitgeu.

Disposeu de servei de paqueteria?

Sí, recollirem els paquets i cartes que arribin al vostre nom i els deixarem al vostre buc.

Disposeu de servei de recepció de trucades?

Si truquen al centre recollirem la trucada i us enviarem un correu perquè us arribi la informació.

Hi ha recàrrec si us retraseu en el pagament?

Per cada 15 dies de retard cobrem un 15% extra. Si preveieu que pugui passar, si us plau, poseu-vos en contacte amb comptabilitat@escolavitae.com.

Com puc cancel·lar el meu contracte?

Si el vostre contracte és de 12 mesos no el podreu cancel·lar fins que s’acabi el termini. Haureu d’avisar-nos amb un mínim de 3 mesos d’antelació a la data de venciment.

A les zones comunes puc menjar?

A l’Àgora sí, però al Hall no podeu. Teniu una zona office habilitada per a això a la planta principal i a la planta de l’Àgora.

A les zones comunes puc parlar per telèfon?

Sempre respectant la convivència, sí. Però si creieu que podeu molestar, teniu a la vostra disposició els phone boxes, estareu més tranquils. Ho comenteu a recepció. No és un espai de treball, així que quan acabeu la vostra trucada heu de sortir.

Contacte de Vitae Coworking

C/ Balmes 207-209, 08006, Barcelona

93 417 05 14

coworking@escolavitae.com