Girona

Educació especialitzada en esport i salut, en una instal·lació de referència. L'entorn on aprenem és tan important com allò que aprenem.

Girona

Cicles formatius d'esport a Girona

Situada a les instal·lacions del GEIEG (Grup Excursionista i Esportiu Gironí). És l’establiment més gran del grup, ja que disposa de 17 hectàrees de bosc al voltant de la ciutat de Girona. A més, compta amb piscines, camps de futbol, pista de tenis, frontons, sala de fitness, d’activitats dirigides, de CrossFit, de ciclisme de sala, entre moltes altres. És el centre de referència de Girona en el qual podràs formar-te de manera professional, estant en contacte amb la realitat esportiva. També utilitzem els espais del GEIEG Sant Narcís i GEIEG Sant Ponç.

Estudis del
centre

FORMA'T​

Estàs a un clic de donar el primer pas cap a la teva futura carrera.

Vitae Alumni: una xarxa de suport contínua per a graduats, oferint orientació professional i accés a oportunitats laborals exclusives.

Programa de Mobilitat Vitae: experiències internacionals amb Erasmus+ per formar professionals globals i empàtics.

El campus virtual et permet accedir a tota la informació acadèmica. Forma’t i creix a l’Escola de l’Esport i la Salut.

Descobreix el Mètode Vitae: aprenentatge pràctic en esport i salut, amb enfocament científic i personalitzat per l’èxit estudiantil.

Coneix al nostre equip: experts apassionats i qualificats que combinen teoria i pràctica per una educació innovadora i rellevant.

Vitae Fisio

Al Centre de Fisioteràpia Vitae, oferim una àmplia gamma de tractaments especialitzats per millorar el teu benestar físic.

Properament

Vitae Salut

All donations to the Student Emergency Fund will directly support our students as they adapt to changing circumstances.

Un ecosistema d’innovació en esport i salut, fomentant sinergies per impulsar les empreses i l’emprenedoria.