Missió, visió i valors

Inspirar el canvi social a través de l’educació, fomentant el lideratge, l’ètica i l’excel·lència.

La nostra missió

Tenim una missió: contribuir a la millora de la qualitat de vida de la societat a través de l’activitat física, l’esport i la salut, i concretament a través de la formació integral de les persones perquè es converteixin en professionals competents, ètics i compromesos amb aquesta transformació social.

Formem estudiants autònoms, respectuosos amb l’entorn, preparats per treballar en equip i aportar solucions innovadores a situacions complexes, amb voluntat de créixer personalment i professionalment, i capaces d’impulsar la innovació a les empreses i entitats de què formen part. En resum, la nostra missió és formar, inspirar i preparar professionals per generar un impacte social a través de la salut i l’esport.

95%

dels nostres estudiants es graduen amb èxit i comencen el seu desenvolupament professional

Visió

La nostra visió és ser una institució referent per al progrés social, tant a nivell nacional com a internacional. Ser reconeguts per un mètode educatiu propi i innovador i per l’excel·lència en la formació de professionals amb un nivell d’ocupabilitat alt, compromesos socialment i orientats a la millora tècnica i la innovació.

Per això treballem en associació amb persones i organitzacions externes referents. Perquè junts, podem generar més impacte en un sector que evoluciona ràpidament en un entorn tecnològic i globalitzat.

Valors

I ho fem fidels a uns valors, que són la guia de totes les nostres accions i són presents en tots els nostres projectes:

Excel.lència

Innovació

Creativitat

Sostenibilitat

Cooperació

Autonomia

Proactivitat

Multiusos

Ètica

FORMA'T

Estàs preparat per fer el següent pas cap a la teva futura carrera?