Àrees de formació

En esport, salut i serveis comunitaris.

Programes innovadors dissenyats per impulsar la teva carrera professional i personal.

Forma't i creix a l'Escola de l'Esport i la Salut

A Vitae ens dediquem a obrir portes cap a un futur en l’àmbit de l’esport, la sanitat i els serveis comunitaris. La nostra oferta formativa destaca per la seva diversitat i qualitat, incloent Graus Superiors, Graus Mitjans i Certificats de Professionalitat. Cada programa està dissenyat per proporcionar una formació integral, combinant teoria i pràctica, que prepara els nostres estudiants per a una carrera exitosa en un món dinàmic.

Activitat Física i Esport

Formació integral en ciències de l’esport, combinant teoria i pràctica, guiada pels eixos de la innovació i les competències personals.
Combina música i fitness per crear sessions de grup dinàmiques, enfocant-te en la salut i l'entreteniment.
Especialitza't en l'entrenament polivalent, aprenent a dissenyar i adaptar programes de fitness per a una àmplia gamma d'objectius i poblacions.
Prepara't per dinamitzar activitats d'oci, inclusió i aventura. Fusiona la passió per la natura i l'esport convertint-te en guia.
Aprèn a dissenyar programes d'entrenament personal i activitats dirigides grupals, que millorin la condició física de les persones.
Aprèn entrenament nivell base d'esports individuals i d'equip, i dinamització d'activitats recreatives i d'inclusió, per a tots els públics.

Sanitat

Aprèn a registrar, codificar i validar dades clíniques, i a gestionar processos administratius.
Prepara't per respondre a situacions crítiques i emergències, desempenyant un paper vital en la cura de la salut i la seguretat.
Capacita't per oferir atenció essencial en el sector sanitari, una carrera amb un impacte directe en el benestar dels pacients.
Aprèn a gestionar i dispensar productes farmacèutics i parafarmacèutics, una porta a una carrera vital en el sector de la salut.
Comença el teu futur en el sector sanitari com analista clínic i biomèdic, jugant un paper crucial en el diagnòstic i la recerca.
Prepara't per a una de les especialitats sanitàries més demandades, tècniques avançades de diagnòstic clínic.
Endinsa't en el món de la nutrició. Ajuda a les persones a millorar el seu benestar a través d'hàbits alimentaris saludables.

Serveis Socioculturals i a la Comunitat

Ajuda a fomentar la igualtat d'oportunitats i el creixement integral de persones en risc d'exclusió social.
Educa i ensenya valors. Prepara't per enriquir les vides dels més petits i crear un impacte positiu en el seu desenvolupament.

El nostre mètode

El Mètode Vitae és la nostra metodologia educativa distintiva que va més enllà de la simple docència. És l’ànima de Vitae, dissenyat per proporcionar una experiència educativa que no es centra només en l’aprenentatge a l’aula, sinó que abasta una varietat de serveis que enriqueixen la vida estudiantil.

Vols formar-te en una professió de futur i amb imapcte social?

La teva carrera comença aquí