Casos d’exit (Exalumnes)

Històries d’Èxit a Vitae: descobreix com els nostres exalumnes han aconseguit èxits professionals notables en el món de l’esport i la salut.

La nostra missió

Creiem en el poder de les experiències personals per aprendre i també per comunicar. Per això dediquem un espai a compartir històries inspiradores de persones que han passat per les nostres aules i han portat tot allò que han après a l’escola a la seva trajectòria professional, esportiva i de vida.

Són històries que ens enorgulleixen, però no només pel que podríem anomenar l’èxit professional o triomfs, sinó també perquè són una mostra de com el Mètode Vitae ha marcat una diferència a les seves vides. Són exemples de l’impacte d’una educació integral, centrada en la persona i amb valors.

Inspira’t amb experiències extraordinàries, d’alumnes reals!

Graduat el 2020, destaca els seus èxits esportius, inclòs el bronze al Campionat d'Espanya per seleccions i el seu paper com a segon entrenador a la Lliga Sacyr Asobal. Reconeix la utilitat del grau per aplicar els coneixements a la seva feina diària, a més de contribuir en general al seu creixement personal i professional. El seu record més preat és el darrer dia al centre, on va entendre l'afecte real dels professors. Pau aconsella als estudiants absorbir tot allò que se'ls ensenya, ja que és crucial per al futur. De Vitae destaca l'aprenentatge de la constància, l'organització i la perseverança, aspectes dels quals s'enorgulleix. Sense límits al cap, Pau aspira a continuar treballant àrduament i gaudint de la seva passió, deixant que el futur defineixi la seva trajectòria.

Pau Galech

Graduat el 2020, destaca els seus èxits esportius, inclòs el bronze al Campionat d’Espanya per seleccions i el seu paper com a segon entrenador a la Lliga Sacyr Asobal.

Director de Funciona, Strength & Conditioning, i exalumne de Vitae, ha consolidat el seu centre com a referent a l'entrenament funcional. Enfocant-se a l'experiència corporal integral, Funciona prescindeix de màquines, destacant la importància de comprendre el cos en la seva totalitat. Aquest mètode no només enforteix sinó que millora la postura, l'agilitat i contribueix al benestar general. Adaptat per a totes les edats i nivells, l'enfocament personalitzat de Funciona demostra que l'entrenament funcional és més que exercici: és una eina per millorar el control postural, assolir objectius esportius i promoure la salut integral. El projecte d'Iñaki és sens dubte un exemple d'innovació, d'emprenedoria i de contribució a la societat mitjançant el valor de l'exercici físic i la salut.

Iñaki Fraile

Director de Funciona, Strength & Conditioning, i exalumne de Vitae, ha consolidat el seu centre com a referent a l’entrenament funcional.

Reeixida nedadora paralímpica amb nombrosos èxits, ha demostrat la seva capacitat de superació des de la infància, assolint el cim a la natació amb 8 medalles olímpiques. La seva dedicació i passió la van portar a Vitae, on va poder compaginar la carrera esportiva amb els estudis, en cursar el Cicle Superior d'Animació d'Activitats Físiques i Esportives. Gràcies a la flexibilitat de Vitae, va poder continuar els seus estudis durant els seus preparatius per als Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro 2016. Després de completar la seva formació a Vitae, va continuar la seva educació a distància i, becada per la UCAM, ara persegueix el seu somni de convertir-se en mestra, una meta recolzada pel seu valuós pas per Vitae.

Sarai Gascón

Reeixida nedadora paralímpica amb nombrosos èxits, ha demostrat la seva capacitat de superació des de la infància, assolint el cim a la natació amb 8 medalles olímpiques.

Exalumne de Vitae i actual professor, comparteix el seu viatge fascinant amb l'escola. Va ingressar el 2012 buscant la seva passió, i després de graduar-se el 2014, la seva determinació el va portar a completar INEFC i un màster en docència. El 2020, Vitae el va trucar per unir-se a l'equip docent, complint així el seu somni de ser mestre en un lloc que sent com a família. El Marc destaca l'evolució espectacular de Vitae, des d'instal·lacions modernes fins a una oferta educativa millorada. Tot i que ha crescut, conserva el seu esperit familiar i valors fonamentals. Com a exalumne, el Marc es beneficia en comprendre l'experiència de l'estudiant, brindant un enfocament personalitzat i encoratjador. A més del seu rol a Vitae, també treballa a Crossfit Facta Non Verba, destacant la connexió única entre la vida acadèmica i la realitat quotidiana. La seva història inspiradora demostra que Vitae no només educa, sinó que també transforma vides.

Marco Torralba

Exalumne de Vitae i actual professor, comparteix el seu viatge fascinant amb l’escola.

Graduada en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport amb un Màster en formació del professorat d'E.F., destaca pels seus èxits esportius com a campiona de Catalunya a 60 ml i 200 ml a Pista Coberta el 2016. El seu pas per Escola Vitae va ser fonamental com a pas previ a la universitat, influint a la seva entrada a INEFC Barcelona. Com a docent en el grau mitjà i superior d'Escola Vitae, Patricia troba satisfacció en la tasca diària, destacant moments memorables com a coordinadora d'una jornada esportiva a la platja. El seu missatge per als estudiants és que valorin la importància d'aquesta formació en el creixement a nivell esportiu i gaudeixin del camí, ja que, segons ella, l'educació no només canvia el món, sinó les persones que el canviaran.

Patricia Purificación

Destaca pels seus èxits esportius com a campiona de Catalunya a 60 ml i 200 ml a Pista Coberta el 2016.

Graduada el 2022, comparteix la seva experiència acadèmica i professional després de les seves pràctiques a Vitae. Actualment, treballa fent cursos intensius de natació i classes d'activitat física per a gent gran. També estudia Ciències de l´Activitat Física i de l´Esport a distància. En el seu àmbit esportiu, és entrenadora d'handbol a Anaitasuna, i ha guanyat dos Campionats d'Espanya a la categoria infantil. Anne destaca que Vitae li va obrir moltes portes a l'àmbit laboral i li va proporcionar habilitats per enfrontar situacions a l'handbol. Recorda amb afecte moments com els dies de piscina i la creació del projecte Kibelapadel, que va ser un desafiament superat amb èxit. El seu missatge per als estudiants és que gaudeixin del grau, aprenguin fent allò que els agrada, i visquin una etapa inoblidable. Anne aspira a acabar la seva carrera de CAFYD, fer un màster de professorat, continuar la seva formació com a entrenadora d'handbol i continuar ascendint de categoria com a jugadora.

Anne Barandalla

Graduada el 2022, comparteix la seva experiència acadèmica i professional després de les seves pràctiques a Vitae.

FORMA't

Estàs preparat per fer el següent pas cap a la teva futura carrera?