Balmes

Un entorn educatiu d'excel·lència a Barcelona, especialitzat en esport, salut i serveis socioculturals, amb unes instal·lacions d'avantguarda. L'entorn on aprenem és tan important com allò que aprenem.

Balmes

Formació professional i universitària en esport i salut

Al districte de Sarrià-Sant Gervasi hi trobem el centre del carrer Balmes, el cor de l’Escola Vitae. Un espai de 3.500 metres quadrats distribuïts en dues plantes, amb aules concebudes per a les necessitats de cada àrea i espais polivalents per a diferents usos. En total, les instal·lacions tenen capacitat per formar 1.000 estudiants cada curs.

En els seus més de 700 metres quadrats d’espais comuns, l’alumnat pot gaudir de tota mena de serveis i comoditats: biblioteca, cafeteria, zona d’exposicions i l’àgora. Espais pensats per al desenvolupament dels estudis, la vida social i el creixement personal dels i les estudiants. L’Escola disposa de l’equipament i la tecnologia necessària per fomentar el talent de cada estudiant a través de la realització de tot tipus de projectes. Aquí l’alumnat té l’oportunitat de formar-se en un espai innovador, dissenyat amb l’objectiu de despertar la seva inspiració i aprofitar al màxim el seu potencial creatiu.

L’entorn també suma: situada a Sarrià-Sant Gervasi és un dels districtes més verds de la ciutat, amb nombrosos parcs i zones verdes, i és la porta al Parc Natural de la Serra de Collserola, el pulmó més important de Barcelona. L’entorn a més compta amb una rellevant oferta cultural i d’oci, i allotja prestigiosos centres educatius i sanitaris. Era el lloc ideal per al centre insignia de Vitae.

Els estudis de grau mitjà i superior que s’impartiran en setembre estan en procés d’acreditació.

Estudis del
centre

Preu Curs Académic: 3.650 €

Formes de Pagament: Al comptat o fraccionat (matrícula 365 € + 10 quotes de 328,50 € o 9 de 365 €)

Preu Curs Académic: 2.950 €

Formes de Pagament: Al comptat o fraccionat(matrícula 295 € + 10 quotes de 265,50 € o 9 de 295 €)

Preu Curs Académic: 3.500 €

Formes de Pagament: Al comptat o fraccionat (matrícula 350 € + 10 quotes de 315 € o 9 de 350 €)

FORMA'T​

Estàs a un clic de donar el primer pas cap a la teva futura carrera.

Vitae Alumni: una xarxa de suport contínua per a graduats, oferint orientació professional i accés a oportunitats laborals exclusives.

Programa de Mobilitat Vitae: experiències internacionals amb Erasmus+ per formar professionals globals i empàtics.

El campus virtual et permet accedir a tota la informació acadèmica. Forma’t i creix a l’Escola de l’Esport i la Salut.

Descobreix el Mètode Vitae: aprenentatge pràctic en esport i salut, amb enfocament científic i personalitzat per l’èxit estudiantil.

Coneix al nostre equip: experts apassionats i qualificats que combinen teoria i pràctica per una educació innovadora i rellevant.

Vitae Fisio

Al Centre de Fisioteràpia Vitae, oferim una àmplia gamma de tractaments especialitzats per millorar el teu benestar físic.

Properament

Vitae Salut

All donations to the Student Emergency Fund will directly support our students as they adapt to changing circumstances.

Un ecosistema d’innovació en esport i salut, fomentant sinergies per impulsar les empreses i l’emprenedoria.