Arriba a Barcelona el nou Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE)

Un nou grau CAFE per a una nova era.

Hem sigut testimonis de la innovació en l’esport.

En els seus materials, en els gadgets, en les metodologies, en el fan engagement…  

Havia d’arribar la innovació en la formació esportiva.

 

Vitae Escola Universitària de l’Esport com a centre adscrit a la Universitat Abat Oliba CEU, tenim l’objectiu d’ampliar els horitzons acadèmics i professionals amb el nou Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Un nou grau per a una nova era que requereix professionals amb visió de futur.

Un futur ple d’oportunitats on el 80% dels joves exerciran professions recentment creades o que encara s’estan creant.

Un futur on 8 de cada 10 professionals de l’esport exercirà una feina relacionada amb l’àmbit digital [OEED, 2016].

El món de l’esport evoluciona cada vegada més ràpid, i en ell predomina la digitalització.

Aquest canvi implica múltiples oportunitats laborals. Per a això necessites una una formació integral, dinàmica i connectada estretament amb les demandes del sector esportiu. I no només parlem d’assolir competències tecnològiques, sinó també de potenciar les competències interpersonals.

El món digital és molt alentador, però recorda: treballem amb persones i hem de saber connectar amb elles. Com a professionals de l’esport hem de saber explicar i ordenar idees, comunicar-les correctament perquè ens entenguin, transmetre allò que volem aconseguir i emocionar.

Vols formar part d’aquesta evolució?

El pla d’estudis del nou CAFE et submergeix en les professions del futur, vinculades a:

Les 10 àrees professionals que t’ofereix el sector esportiu

 1. Docència
 2. Entrenament
 3. Entreteniment
 4. Gestió i Emprenedoria
 5. Salut
 6. Oci
 7. Medi natural
 8. Innovació
 9. Tecnologia
 10. Investigació

Un futur ple de reptes i oportunitats

Al món de l’esport ho trobaràs.

L’activitat física i l’esport s’han convertit en un sector d’impacte en l’economia i la societat, reconeguts per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i altres entitats internacionals com la UNESCO, com a motors del benestar i el desenvolupament.

A Catalunya, l’esport i la salut vinculats amb la tecnologia i la IA, prometen ser grans generadors d’ocupació laboral els propers anys.

Feines que demanden professionals de l’esport especialitzats en el gran ventall d’àrees com: l’ensenyament, l’entrenament, l’alt rendiment, la gestió d’empreses i organització d’esdeveniments, el condicionament físic, els e-sports, l’oci i el turisme, l’activitat física a la natura i la insaciable recerca de coneixement a través de la investigació.

Instal·lacions i aulari d’avantguarda al cor de Barcelona

Estem preparats pel canvi. Formar professionals de l’esport amb competències de futur requereix un pla d’estudis actualitzat, un equip docent vinculat en el seu dia a dia al món laboral i un entorn punter. El Campus Universitari Vitae s’ubica en dues instal·lacions:
 • Balmes: Instal·lació acadèmica – C/ Balmes 209, 08006 Barcelona. Un edifici de 3.000m² amb aules equipades de tecnologia d’avantguarda. 700m² d’espais comuns que fomenten la creativitat i la col·laboració.
 • Can Carelleu: Instal·lació esportiva  – C/ Esports, 2-8, 08017 Barcelona. Un club de primer nivell que et garanteix l’accés als millors recursos alineats amb les demandes del món laboral. 
Un entorn on el teu potencial es transforma en realitat!

Vine a conèixer el nou Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE)

Del 13 al 17 de març al Saló de l’Ensenyament (stand de la Universitat Abat Oliba CEU)

Informa’t sobre el grau en CAFE. Un nou grau per a una nova era.

➡️ És el moment de triar el teu futur!