Sant Andreu

Descobreix el nostre centre al cor de Barcelona, dedicat a impulsar carreres en esport i salut. L'entorn on aprenem és tan important com allò que aprenem.

Sant Andreu

Cicles formatius d'esport a Barcelona

Situat en les instal·lacions del Club de Natació Sant Andreu. Un club emblemàtic de Barcelona amb 24.000 metres quadrats d’instal·lacions esportives de tota mena. Piscines, pistes de tennis, frontons i molts altres espais, converteixen al centre en el lloc perfecte per a realitzar les activitats teòriques i pràctiques en un entorn de realitat esportiva. A més, algunes classes es donen en altres recintes com el camp de futbol del CE Sant Andreu, el pavelló poliesportiu de Virrei Amat i el Tennis Pàdel Meridiana.

Estudis del
centre

FORMA'T​

Estàs a un clic de donar el primer pas cap a la teva futura carrera.

Vitae Alumni: una xarxa de suport contínua per a graduats, oferint orientació professional i accés a oportunitats laborals exclusives.

Programa de Mobilitat Vitae: experiències internacionals amb Erasmus+ per formar professionals globals i empàtics.

El campus virtual et permet accedir a tota la informació acadèmica. Forma’t i creix a l’Escola de l’Esport i la Salut.

Descobreix el Mètode Vitae: aprenentatge pràctic en esport i salut, amb enfocament científic i personalitzat per l’èxit estudiantil.

Coneix al nostre equip: experts apassionats i qualificats que combinen teoria i pràctica per una educació innovadora i rellevant.

Vitae Fisio

Al Centre de Fisioteràpia Vitae, oferim una àmplia gamma de tractaments especialitzats per millorar el teu benestar físic.

Properament

Vitae Salut

All donations to the Student Emergency Fund will directly support our students as they adapt to changing circumstances.

Un ecosistema d’innovació en esport i salut, fomentant sinergies per impulsar les empreses i l’emprenedoria.