Vols estudiar un Cicle Formatiu d’Esport Oficial a Barcelona?

T’esperem a Vitae! Especialistes en formació professional esportiva, amb 3 escoles a Barcelona, 14 anys de trajectòria i més de 10.000 tècnics i tècniques tirulades.

 

Actualment hi ha una gran demanda de perfils professionals en diverses àrees de l’activitat física i l’esport. Apareixen noves empreses del sector esportiu, el fitness i el lleure les quals demanen monitorartge per dinamitzar i dirigir un gran ventall d’activitats.

Què puc estudiar?

La nostra oferta formativa de formació professional esportiva de grau mitjà i grau superior a Barcelona és la següent:

Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Guia al Medi Natural i de Temps Lliure

Si gaudeixes de l’esport, fer senders, fer rutes amb bicicleta i estar en contacte amb la natura, aquest és el teva estudi.

Cicle Formatiu de Grau Superior en Ensenyament i Animació Socioesportiva

Si cada cop que s’organitza un partit o una sortida tu n’ets el responsable, ha arribat l’hora que facis de la teva vocació una professió. Estudia en grau superior en Ensenyament i Animació Socioesportiva (EAS) i converteix-te en director, monitor d’activitats esportives, de lleure en dos cursos acadèmics.

Cicle Formatiu de Grau Superior en Condicionament Físic (Fitness)

Si cada vegada que algú vol començar la seva rutina al gimnàs busca el teu consell, o la gent recorre a tu perquè li suggereixis activitats físiques, aquest és el teu camí. Estudia el grau superior en condicionament físic (AF) i converteix-te en entrenador personal, dirigeix ​​activitats esportives en l’àmbit del fitness i wellness.

Tots aquests estudis estan orientats a un perfil esportiu i amant de l’esport que vulgui adquirir coneixements teòrics i pràctics en una experiència única basada en el nostre mètode Vitae.

On puc estudiar un cicloe formatiu d’Esport a Barcelona?

Escola Vitae Barcelona Les Corts | lescorts@escolavitae.com | 687 837 036

Ubicada a les instalaciones del Club Esportiu Laietà, aquesta escola situada al barrio de Les Corts de Barcelona t’ofereix la possibilitat d’estudiar un cicle formatiu d’esport en una de les instal·lacions esportives més històriques de la ciutat.

Escola Vitae Barcelona Sant Andreu | santandreu@escolavitae.com | 672 633 933

Al barri de Sant Andreu de Barcelona tenim aquesta escola ubicada dins les instal·lcions del Club Natació Sant Andreu, club mític de la ciutat i que posseeix unes instal·lacions magnífiques per a la formació esportiva.

Si vols més informació no dubtis en contactar amb nosaltres.