UNIRUN, cursa universitària

Com cada any per aquestes dates, arriba una nova edició de l’UNIRUN, la cursa de les Universitats. Es tracta d’una cursa de caràcter general  impulsada per l’ECU, l’organisme d’Esport Català Universitari) i les 12 universitats catalanes existents. Compta també amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i el de Sant Adrià del Besòs, així com la Secretaria General de l’Esport.

Com funciona l’UNIRUN?

La cursa està especialment enfocada als estudiants universitaris i la comunitat educativa universitària en general (PAS i professorat). Cada participant ha d’indicar la universitat per la qual vol córrer, i portar la samarreta oficial (inclosa en el preu de la inscripció) per tal d’identificar-se. No s’admetran participants que no vagin identificats amb el dorsal corresponent.

Es tracta d’un recorregut bastant curt i assequible: 6.779 metres. La distancia no és fruit de l’atzar, sinó que es basa en la distancia que fan a la famosa regata de rem anglesa entre Cambridge i Òxford. El recorregut comença al Passeig Garcia Fària del districte de Sant Martí i acaba al Parc del Fòrum (el temps màxim per a realitzar-la és una hora i deu minuts)

Quins serveis s’ofereixen?

Tots els corredors rebran una sèrie de serveis bàsics:

  • Control de temps amb xip (el xip és obligatori, si no se’n té cap, caldrà comprar-lo al moment de fer la inscripció per un preu de dos euros). Avituallament líquid, refrescos i snacks en diferents punts de la cursa
  • Guarda-roba a partir de les 8 del matí
  • Servei mèdic

Si un participant no passa els tres controls (sortida, quilòmetre cinc i arribada) quedarà desqualificat. Ja no se n’admeten més, però si us interessa anoteu-vos l pàgina web i estigueu atents per a les futures convocatòries. També cal dir que cada any es busquen voluntaris per tal de dur a terme l’activitat amb el màxim d’eficiència i confort per als participants. Si us interessa podeu enviar un correu, sempre fan falta voluntaris per a tot tipus d’esdeveniments culturals i esportius!

Per últim, dir només que els estudiants que ho desitgin podran convalidar l’activitat com a ECTC o crèdit de lliure elecció.

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row] Estem preparats per tornar a l’escola al setembre? La Ministra d’Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el

Què és el wellness?

Wellness és el terme anglès que es fa servir per a definir l’equilibri saludable entre el cos, la ment i les emocions, obtenint per tant