T’animaràs aquestes vacances a fer flyboard ??

Flyboard és un esport nàutic. Només veient el vídeo us podeu fer una mica a la idea de què és i en què consisteix: les persones que ho practiquen tenen als seus peus uns propulsors que funcionen amb aigua, i quan estàs a l’aigua (al mar) pots fer mil i uns moviments com si estiguessis volant.

Flyboard

El seu inventor va ser Franky Zapata fa només quatre anys. Zapata es dedicava professionalment a les motos aquàtiques fins que, després de varis intents, va presentar l’invent als campionats de Jetski de Xina l’any 2012. Actualment hi ha campionats i jornades arreu del món dedicades al flyboarding, convertint-lo cada cop més en una pràctica esportiva més habitual.

A primera vista és cert que pot espantar una mica, perquè sembla que perdis el control i que et puguis caure o fer mal, però la veritat és que no és tan perillós com pot fer entendre. De fet, no ho és gens! No calen grans requisits per poder-ho practicar: s’ha de tenir cert amor per l’aigua i tenir sentit de l’equilibri per poder mantenir una mica el ritme. Si aquest estiu per exemple us volguéssiu animar i practicar-ho, el que heu de fer abans que res és posar-vos en contacte amb alguna empresa que ofereixi el servei. Podeu buscar per Internet i veure’n referències, ja que us convé que sigui alguna on hi hagi bons instructors perquè us ajudin a entendre’n el funcionament i, per tant, gaudir-lo com és degut.

Com funciona?

Com ja hem dit fa un moment, l’element bàsic són uns propulsors que es posen als peus i que van connectats a una moto aquàtica. La moto es va movent pel mar i, de retruc, dóna força a que els propulsors s’activin. El resultat és màgic: la persona té la sensació d’estar volant. Això sí: no es recomana la pràctica de flyboard a dones embarassades, problemes d’espatlla o coll, problemes d’otitis, o qualsevol altre problema que pugui complicar-se amb la remullada continua o amb els moviments previstos.

Simplement es tracta de tenir ganes de passar-ho bé i voler provar coses noves!

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row] Estem preparats per tornar a l’escola al setembre? La Ministra d’Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el

Què és el wellness?

Wellness és el terme anglès que es fa servir per a definir l’equilibri saludable entre el cos, la ment i les emocions, obtenint per tant