Fa un parell de dies us parlàvem de la Cursa de la Mercè, una de les curses més populars de la ciutat; però no és l’única activitat al voltant de l’esport que s’ha programat a Barcelona pels voltants de la seva festa major. Un altre acte que volem destacar és la Festa del Fitness que hi haurà aquest cap de setmana, el diumenge dia 20.

Una festa dedicada al fitness

Aquesta activitat va néixer amb l’objectiu de fer arribar el fitness a tota la ciutadania en general. Es tracta d’una classe de 45 minuts de duració que es farà a l’Avinguda de la Reina Maria Cristina a les 10.30 del matí.
L’activitat està oberta a tothom, però molt especialment a persones grans o a persones amb discapacitat, ja que el que es vol mostrar es que aquest tipus d’activitats no requereixen grans esforços sinó que més aviat el que es necessita es voluntat i ganes de mantenir el cos amb forma.

A l’esdeveniment hi participaran un munt d’entitats esportives tant de caràcter públic com privat. Hi haurà monitors i es faran diferents coreografies mentre un equip de so anirà compartint la millor música per tal de convertir-ho en una festa agradable i familiar. Es el tercer any que es celebra.

Tot i que l’activitat és gratuïta, els organitzadors recalquen que és molt important que la gent s’hi inscrigui prèviament, ja que per qüestions logístiques és necessari saber quantes persones hi haurà. Remarquem que no és necessari tenir cap preparació física específica, només ganes de moure’s i passar-ho bé.

A part de la pàgina web que hem enllaçat més amunt, dir-vos també que existeix un vídeo on es mostra la coreografia per tal de que les persones interessades puguin veure’l i anar practicant per fer-la el dia de la trobada:

Com veieu, bàsicament són exercicis de caràcter cardiovascular i el principal objectiu és que la gent vegi que amb pocs moviments i una mica de constància pot mantenir el seu cos en forma i tenir una millor salut, ja que com més exercici es practiqui més ho agrairà el nostre cos.

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row] Estem preparats per tornar a l’escola al setembre? La Ministra d’Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el

Què és el wellness?

Wellness és el terme anglès que es fa servir per a definir l’equilibri saludable entre el cos, la ment i les emocions, obtenint per tant