Després de la GoPro arriba la Lily Camera

Quan van aparèixer les primeres càmeres GoPro, moltes persones van veure-hi de seguida grans possibilitats, sobretot de cara a l’enregistrament d’esdeveniments esportius.

Lily Camera

Ara toca fer un pas més i us presentem la càmera que sembla que comença a revolucionar el mercat, la Lily Camera. Per veure una mica com funciona només cal que us mireu aquest vídeo:

La càmera té un funcionament molt senzill: gràcies a un dispositiu que indica on estàs, la Lily et va seguint oferint-te imatges teves en moviment i amb punts de vista que ocupen els 360º, gràcies als diferents visors que té instal•lats.

Aquestes són algunes de les seves característiques:

  • Triga unes dues hores en recarregar-se completament i un cop la bateria està plena, ofereix uns 20 minuts d’autonomia.
  • És resistent a l’aigua, el que permet que tranquil•lament la puguis tirar al riu o al mar que no passa res si es mulla
  • D’alçada pot arribar fins als 15 metres per sobre de la persona, i en l’aire pot arribar a moure’s fins a 40 km/h, fent un total de 30 metres de distància entre ella mateixa i la persona que porta el dispositiu (a més alçada o distància, la senyal es pot perdre)
  • Té una memòria de 4GB, el que permetrà fàcilment gravar vídeos o fer fotografies. Si volguéssim ampliar aquesta memòria no hi hauria cap problema, ja que té una ranura per a la inserció de noves targetes de memòria (SD).

Una de les coses que més sorprenen és la seva lleugeresa. La pots portar tranquil·lament en una motxilla i utilitzar-la allà on més et vingui de gust.

Ara per ara els seus màxims inconvenients són:

  1. El preu: costa al voltant dels mil dòlars, però com que és una cosa nova i en promoció, si fas la reserva abans del 15 de juliol et pot sortir quasi per la meitat, 600 $.
  2. L’altre gran inconvenient és la impossibilitat de canviar la bateria. És a dir: la bateria que porta és interna i si volem fer servir la càmera molta estona, haurem de parar cada cert temps per recarregar-la.

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row] Estem preparats per tornar a l’escola al setembre? La Ministra d’Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el

Què és el wellness?

Wellness és el terme anglès que es fa servir per a definir l’equilibri saludable entre el cos, la ment i les emocions, obtenint per tant