Slip‘N’Slide. Fes-ho a casa

Heu fet servir alguna vegada un slip‘n’slide? És possible que, dit d’aquesta manera, no sapigueu de que us estem parlant.

Què és Slip‘n‘slide?

L’Slip’n’slide és bàsicament una mena de plàstic que, amb l’ajuda del corrent continu de l’aigua, es pugui lliscar com si fos un tobogan aquàtic pla i casolà. L’invent no és pas d’ara: a principis dels anys seixanta un home anomenat Robert Carrier ho va començar a posar en pràctica. El seu èxit va ser força rotund, de manera que van ser moltes les companyies que es van interessar per comercialitzar-ho.

Una de les empreses en invertir-hi va ser Wham-O, que a banda de la idea original van pensar que estaria molt bé incloure millores com ara una piscina inflable al final del camí. Avui en dia es veuen coses com aquestes:

Fes-ho a casa

Que es pugui comprar no vol dir que no es pugui fer a casa. El que necessites és simplement un plàstic o lona força gran i llarga i connectar-la alguna presa d’aigua perquè el material sempre estigui remullat (sinó llisca no fa gràcia, però és que a més podríem prendre mal). Pel que fa al manteniment, el més important serà mantenir-lo sempre net, de manera que cada cop que es vulgui fer servir estigui en perfectes condicions (sobretot no plegar-ho si encara està mullat, doncs afavoreix la proliferació de fongs).

Assegura’t de no prendre mal

Tal com acabem de dir, sinó es fa ben fet podem lesionar-nos. Per tal que això no passi, hauríem de tenir en compte els temes següents:

1. No deixeu que nens i nenes sense vigilància en facin ús. Es tracta d’un entreteniment per a totes les edats, però s’ha de fer plenament conscient de tot. Un mal ús podria repercutir en lesions d’esquena i coll.
2. Comprova sempre la font de l’aigua, per controlar que sempre surti la mateixa quantitat i en la mateixa potencia. Si hi ha algun problema amb això, és millor aturar l’activitat fins que es pugui solucionar.
3. Si vinculeu el plàstic amb una piscina, comproveu sempre que la unió es faci sense cap tipus de problema i que no es pugui separar fàcilment.

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row] Estem preparats per tornar a l’escola al setembre? La Ministra d’Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el

Què és el wellness?

Wellness és el terme anglès que es fa servir per a definir l’equilibri saludable entre el cos, la ment i les emocions, obtenint per tant