Utilitzar la GoPro canvia la manera de veure els esports

Vivim en un món on ens encanta compartir tot allò que fem. La majoria de persones acostumen a penjar la nostra activitat, ja sigui ballant en una discoteca o sopant en un bon restaurant i mostrant allò que estem menjant.

Utilitzar la GoPro quan fas esport

En aquesta situació, és encara més habitual fer vídeos de les nostres fites esportives: quantes vegades hem volgut gravar aquell salt fet amb els patins, aquella baixada amb els esquís o aquell gol fet des de varis metres de distància de la porteria?

Les càmeres GoPro no només permeten totes aquestes coses, sinó que a més han permès que puguem gaudir de l’esport d’una nova perspectiva: viure l’esport com si fos en primera persona ens acosta a aquelles sensacions que fins ara les càmeres convencionals no eren capaces de captar.

Aquestes càmeres, que tenen una bateria una mica limitada però eficient, tenen diversos complements i accessoris. Hi ha esportistes que se les posen al cap, d’altres, en altres parts del cos o complements (segons equipament i segons l’esport que s’estigui realitzant). També tenen un altre gran avantatge, i és que la qualitat de la imatge sol ser molt bona, fruit de la combinació dels megapíxels i el joc de lents que l’acompanyen.

Altres avantatges:

Connexió Wi-fi: tant les GoPro com d’altres similars, ofereixen la possibilitat de connectar-se a Internet via wi-fi, el que permet fer una “retransmissió” al moment dels esdeveniments. Aquesta funció és ideal per a competicions internacionals de gran audiència i en la qual es busquin nous punts de vista.
– Possibilitat de submergir-la dins l’aigua, entre 40 i 60 metres de profunditat de mitjana.
– Algunes GoPro están pensades també per incloure música o instrumentació.
– Algunes també tenen GPS incorporat o bé se’ls hi pot posar, cosa que resulta molt pràctica si a més de gravar vols guiar-te.
– I una darrera cosa també important: compten amb un estabilitzador per evitar que la càmera vibri molt, cosa del tot necessària si el que volem es enregistrar activitats esportives.

Ara, si mirant un vídeo esportiu veieu que hi ha escenes gravades des d’un punt de vista molt personal, ja sabreu quina n’ha sigut la tècnica.

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row] Estem preparats per tornar a l’escola al setembre? La Ministra d’Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el

Què és el wellness?

Wellness és el terme anglès que es fa servir per a definir l’equilibri saludable entre el cos, la ment i les emocions, obtenint per tant