Una cursa de 1.500 km per promocionar unes sabatilles esportives

Pot semblar increïble, però es cert: l’empresa Diadora ha iniciat la campanya “Make it bright” on s’està cridant a la gent perquè a que participi en aquesta gran fita: anar des d’Itàlia a Barcelona per entregar un par de sabates.

El recorregut passa per diferents països i tipus de terreny, sobretot zones muntanyoses. Juntament amb els participants hi ha un equip de suport i un grup de periodistes que aniran seguint l’esdeveniment. La idea es que des de la pàgina web es pugui anar veient la retransmissió en directe i cada nit poder veure sobre el mapa els km fets i la zona per la qual s’ha passat.

Una cursa oberta a tothom

No calien grans requisits per apuntar-s’hi. L’únic que es va fer és una mica de selecció per tal d’assegurar que les persones escollides podien fer el seu tram sense problemes. Fins a finals de gener van estar fent aquest procés, i en formen part persones molt ben entrenades com d’altres que potser no ho estan tant però tenen la il·lusió de participar en una experiència d’aquestes característiques.

Sortida i arribada

El punt de partida és a Caerrano di San Marco, a Itàlia.  El lloc escollit no és casual, ja que és allà on l’empresa té la seva seu. Allà el primer participant agafarà la caixa de sabates i anirà fins al nostre país, ja que el tram final serà a la nostra ciutat i el punt i final es farà aquí a Barcelona mateix.

Les sabatilles que es transporten són unes SS2016 N9000. N9000 és un model que es va fabricar al 1990 i que van ser molt utilitzades per a esportistes de gran renom. Ara, en ple 2016, han volgut fer una nova versió de les sabatilles per tal que s’adaptin a les necessitats actuals.

Aviat es podrà veure la cursa a la pàgina web que hem indicat anteriorment. Ni que sigui per curiositat o pels paisatges que es veuran, ja val la pena que li dediquem alguns minuts!

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row] Estem preparats per tornar a l’escola al setembre? La Ministra d’Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el

Què és el wellness?

Wellness és el terme anglès que es fa servir per a definir l’equilibri saludable entre el cos, la ment i les emocions, obtenint per tant