Des de fa cosa d’un any o any i mig, estem veient com els drones ocupen cada cop un lloc més important a les nostres vides. Cada cop és més fàcil tenir-ne un i poder enregistrar vídeos aeris o moure coses d’un lloc a l’altre a través de l’aire. Hem vist que també, per exemple, són molt útils a l’hora de realitzar fotografia esportiva, ja que permet punts de vista diferents als que estem acostumats. Ara bé: ¿snowboard amb drones?

Una nova manera de practicar l’snowboarding

Doncs sí, i la idea va sorgir d’un pare rus que va agafar el seu drone i va remolcar-hi al seu fill mitjançant una corda. La veritat és que és un esport una mica limitat perquè els drones actualmente no tenen molta força com per arrastrar a una persona, ni tampoc es poden fer virgueries… però la primera peça ja està posada: quan trigarem a veure’n una evolució? seran properament els drones tan resistents que podran remolcar altres coses?

Veiem-ne el vídeo:

Tal com apunten a la web, hi ha també un altre problema afegit: de moment les bateries no duren gaire. És possible que l’experiència de ser remolcats per un drone sigui de, com a molt, 20 minuts.

Els experts en tecnologia d’aquest tipus ja apunten les noves tendències de cara als propers anys: en primer lloc, fer-los més resistents a possibles cops o caigudes (en alguns casos, fins i tot, fer-los impermeables per si cauen a l’aigua). Un altre repte és fer-los més forts per a poder moure objectes de gran pes, ja que seria per exemple una gran eina si poguessin ajudar en rescats, ja que es podria arribar a llocs on els helicopters no arriben. I, en tercer lloc, cal fer-los més durables: una bateria que duri poc no és gens pràctic. Per a fer proves ja està bé, però a la llarga si volem usos més professionals també necessitem bateries més resistents.

No crec que haguem de trigar gaire per veure tots aquests avenços: la tecnologia es mou rápidament i cada dia hi ha coses noves. El problema, en tot cas, és fins a on volem arribar!

 

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row] Estem preparats per tornar a l’escola al setembre? La Ministra d’Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el

Què és el wellness?

Wellness és el terme anglès que es fa servir per a definir l’equilibri saludable entre el cos, la ment i les emocions, obtenint per tant