Quins són els beneficis de practicar zumba?

El zumba ha pres al món per sorpresa. Seria difícil trobar una ciutat sense una àmplia llista de classes. El zumba està considerat un entrenament molt divertit, però com es qualifica en termes d’aptitud? Pot ajudar a tonificar i esculpir el seu cos, cremar una súper quantitat de calories, mentre que al mateix temps millora l’equilibri, coordinació i resistència cardiovascular.

Resulta que el zumba també podria ajudar a la teva vida social. L’èmfasi està en la diversió, en lloc de l’exercici, la qual cosa atreu a les persones que prefereixen ballar en lloc d’aixecar peses o treballar a les màquines del gimnàs. Les persones aficionades a aquesta activitat afirmen que la diversió és l’ingredient secret de l’èxit.

Ballar té un efecte positiu sobre el sistema nerviós i cardiovascular, també actua com a antidepressiu i a més ofereix múltiples beneficis de bellesa. Vols saber de què es tracten?

6 beneficis del zumba

  1. Crema calories: La pèrdua de greix és el major benefici que té aquesta activitat; amb tan sols una hora de zumba pots cremar des de 500 fins a 800 calories, és clar que sempre dependrà de la intensitat dels entrenaments i del teu pes actual.
  2. És una activitat que pot ser realitzada des de qualsevol lloc. Pots trobar programes a Internet que ofereixen entrenaments per a persones que prefereixen fer-ho des de les seves cases.
  3. Tonificant: encara que estiguis fent un simple ball, els seus moviments estan pensats per tonificar braços, cames, glutis i abdominals a través dels seus entrenaments cardíacs i musculars en alt nivell.
  4. Gràcies a que les seves classes estan dissenyades per ser divertides i evitar l’avorriment que de vegades produeix l’exercici en algunes persones o ocasions, serà difícil que abandonis els teus entrenaments; ritmes com el reggaetón, la salsa, la samba i d’altres li agreguen la diversió que necessitava l’esport.
  5. I com a complement del benefici anterior, no solament no t’avorreixes sinó que passes un moment agradable que pot convertir-se en la teva hora feliç del dia. I és segur que el bon humor allibera tensions en augmentar les hormones i les endorfines, la qual cosa fa que et relaxis i et sentis feliç.
  6. Els resultats, si ets constant i disciplinat, es veuran en molt poc temps donat el nivell de greix que cremes.

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row] Estem preparats per tornar a l’escola al setembre? La Ministra d’Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el

Què és el wellness?

Wellness és el terme anglès que es fa servir per a definir l’equilibri saludable entre el cos, la ment i les emocions, obtenint per tant