Música per acompanyar l’esport

No és cap secret dir que vivim constantment pegats al telèfon mòbil, televisió, ràdio o qualsevol altre aparell electrònic. S’han convertit en els nostres millors aliats a l’hora de distreure la ment i escoltar la música que més ens agrada mentre realitzem esport. Una gran majoria d’esportistes es posen els auriculars mentre realitzen els seus exercicis físics. És una forma de buscar motivació al ritme de la música i d’augmentar la concentració.

La música sempre està present en els exercicis que es realitzen de forma individual, ja sigui en el gimnàs o al carrer. Per exemple, és molt habitual veure als corredors donant el millor de si mateixos mentre escolten música amb els seus auriculars. Per a aquest tipus d’exercicis físics són recomanables els auriculars sense fils, ja que no han d’anar connectats a l’aparell de la música mitjançant un cable. Els avantatges són una major llibertat de moviment i un so clar i potent. Ens permeten moure’ns a una distància de 100 metres respecte a l’aparell electrònic. Gràcies a ells podem unir nostres dues passions: la música i l’esport.

La música com a eina per la motivació

Moltes vegades, l’esportista s’aixeca sense ganes de fer esport. En ocasions el cos i la ment estan més mandrosos. Però tot és qüestió d’activar-los. Però com ho fem? A través de la música. En el mateix instant en què ens posem els auriculars, el ritme de la música entra per les nostres venes i desperta la nostra motivació. La música despertar tots els nostres sentits i el nostre estat d’ànim, és a dir, ens motiva per donar el millor de nosaltres mateixos.

La música que arriba a les nostres oïdes a través dels auriculars aconsegueix que centrem l’atenció en el que estem escoltant. Això és molt positiu per a aquells esportistes que es deixen guiar pel temps que dediquen a l’esport. El cansament en moltes ocasions és mental. Si sabem que hem de córrer durant 30 minuts i no ens posem música, la nostra ment solament es concentrarà que aquest temps passi el més ràpid possible i aconseguirem l’efecte contrari. Però amb la música aconseguim estar entretinguts mentre realitzem esport. L’únic problema és que en competició no podrem fer servir auriculars, però quan et jugues alguna cosa és més fàcil concentrar-se.

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row] Estem preparats per tornar a l’escola al setembre? La Ministra d’Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el

Què és el wellness?

Wellness és el terme anglès que es fa servir per a definir l’equilibri saludable entre el cos, la ment i les emocions, obtenint per tant