L’èxit dels esports d’aventura

Vivim amb un ritme de vida realment estressant. Llargues jornades laborals, multitud d’obligacions, poc temps lliure, etc. En general, una rutina diària amb molt estrès, i generalment sense molts alts i baixos, o els alts i baixos que es presenten són més aviat un problema que un alleujament.

Per aquesta raó, van sorgir els esports d’aventura. Són esports on es descarrega una gran quantitat d’adrenalina, que posa activa el cos, ens omple de sensacions, i ens fan sentir vius. Anem a veure a què es deu tant èxit, i a conèixer algun d’aquests esports.

Per què triomfen tant aquests esports

El seu èxit resideix que en la rutina diària de moltes persones, no hi ha espai per a un esport molt continuat en el temps. La majoria dels esports són sinònim de constància, ja que si no es practiquen amb freqüència, no es té soltesa ni habilitat. Però els esports d’aventura són, en la majoria dels casos, tot el contrari. Es practiquen molt a la llarga, o fins i tot hi ha gent que solament els practica una vegada en la vida per viure aquesta experiència. Encara que com en tot, hi ha excepcions, i hi ha un nombre de persones que són habituals en aquest tipus d’esports, ja que l’adrenalina sol enganxar.

Com hem esmentat anteriorment, són esports que provoquen una gran descàrrega d’adrenalina, i ens produeixen moltes sensacions corporals. Això és el que busquen moltes persones per sortir de la seva rutina. També hi ha bastants persones que ho practiquen per la passió al risc. Aquest tipus de pràctica, tenen un risc afegit, que crida l’atenció a molta gent, generalment per la satisfacció personal en haver-ho superat sense complicacions.

Alguns esports d’aventura

Puenting

Potser el més conegut de tots, i el preferit de molta gent. Una pujada d’adrenalina des del moment en el qual estàs dempeus damunt d’un pont, sabent que vas a saltar al buit únicament amb la seguretat d’una corda lligada a la teva cintura. És impactant i realment fort. Per descomptat no apta per a tothom.

Paintball

Aquest és un altre dels més coneguts, molt practicat, a més de més segur que la majoria. És una aventura molt divertida per practicar amb amics, i s’ha convertit en un joc molt usat en comiats de solter.

Paracaigudisme

Altre clàssic, però dels més forts. Volar en una avioneta, i saber que quan s’obri la porta vas a saltar al buit, sense agarrar-te a gens, i solament amb un paracaigudes. O amb la seva varietat de salt en tàndem, que és quan saltes enganxat a un professional. Ambdues són un alliberament d’adrenalina i una experiència realment al·lucinant.

Bussejo

Una pràctica que et permet descobrir l’increïble món que habita en els nostres mars i oceans. Veure la naturalesa en estat pur, i sentir la meravellosa ingravitació.

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row] Estem preparats per tornar a l’escola al setembre? La Ministra d’Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el

Què és el wellness?

Wellness és el terme anglès que es fa servir per a definir l’equilibri saludable entre el cos, la ment i les emocions, obtenint per tant