Jugar a futbol dins una bombolla gegant

Hi ha mil maneres de practicar futbol i de fet aquí al blog n’hem vist unes quantes (la més recent, la que es fa sobre una taula, el futtoc).

Futbol dins una bombolla

La pràctica que us mostrem avui és la de jugar a futbol dins una bombolla. Per fer-ho més entenedor us deixem amb un vídeo:

Jugar d’aquesta manera no és gens fàcil, però és tot un repte i pot ser força divertit. Es tracta de posar-se dins unes bombolles que tenen aproximadament un metre i mig de diàmetre. Tot i que aquí al nostre país aquest esport encara no està gaire arrelat ni se n’ha sentit a parlar massa, el cert és que en altres països no només s’hi juga bastant sinó que a més hi ha federacions esportives i competicions oficials, sobretot al nord d’Europa.

A Espanya un dels impulsors és un noi d’Almeria que s’anomena Luis Sánchez. Ell mateix ha creat una empresa anomenada Footbubble per donar a conèixer aquest esport i organitzar partits entre els seus simpatitzants. En alguns mitjans ha comentat que a la gent li agrada molt quan ho prova, perquè al estar dins una bombolla els riscos per prendre mal disminueixen: les úniques parts del cos que sobresurten són el cap i els peus, necessaris per prendre possessió de pilota i marcar gols.

On es practica?

Doncs no hi ha terreny fix: a l’igual que el futbol convencional, el futbol de bombolles també es pot fer sobre gespa o sobre pista. La pilota serà exactament la mateixa i, atenció! no es xiulen faltes: al futbol de bombolles tot està permès i si bé marcar gols a la porteria contrària és el principal objectiu, també ha de ser-ho l’evitar que et tombin i que caiguis a terra. Al estar embolcallats no hem de patir, no ens farem mal. Cal advertir que caure a terra no penalitza ni fa que t’expulsin, però entre que t’aixeques i no t’aixeques pot passar mig partit si no sen té gaire pràctica.

Totes les persones que ho han provat coincideixen: al principi és una mica estrany, però després és la mar de divertit i tothom es queda amb ganes de repetir.

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row] Estem preparats per tornar a l’escola al setembre? La Ministra d’Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el

Què és el wellness?

Wellness és el terme anglès que es fa servir per a definir l’equilibri saludable entre el cos, la ment i les emocions, obtenint per tant