Esport per a dones embarassades

Quan una dona esta embarassada, ha de cuidar més que mai la seva salut. Una de les coses que es recomana es fer exercici, però clar, s’ha de vigilar com fer-ho per no posar en risc l’embaràs. Es recullen aquí alguns dels exercicis que poden realitzar-se sense cap mena de perill:

Esport per a embarassades

  • Fer petits estiraments. Això s’aconsella sobretot quan ens despertem pel matí. Es tracta d’anar movent poc a poc tots els músculs, sense presa. L’objectiu de l’exercici és millorar la circulació y acostumar poc a poc al cosa a l’activitat diària.
  • Arquejar l’esquena posant-se de genolls, a quatre grapes. Es tracta de posar-se en postura animal y flexionar l’esquena poc a poc, seguint el ritme de les respiracions (la respiració és un dels elements més importants en les persones que es troben en aquesta situació).Aquest exercici en concret es pot fer diverses vegades, i de fet es recomana fer deu repeticions. Ajuda especialment al nen o nena que tenim a dins, ja que si es fa en les darreres setmanes pot ajudar fins i tot a començar a posicionar bé el cap del bebè.
  • No oblidem tampoc el coll ni els braços. Cada matí intenta flexionar el coll d’un costat a l’altre i d’enrera cap endavant per tal de treure tensió a la zona. A nivell cervical el teu cos ho agrairà molt. També fes accions per tal de moure els braços i estirar-los al màxim.
  • Per tal de no descuidar la columna vertebral, mentre puguis el que s’hauria de fer es intentar posar-se dreta i intentar tocar el terra amb la punta dels dits. És, evidentment, un exercici que es va complicant a mesura que la panxa augmenta, però es necessari.
  • I per últim, reforçar la zona del perineu. Això ho podeu aconseguir posant-vos drets separant una mica les cames i flexionar els braços amunt i avall mentre fem inspiració i expiració. Intenta flexionar també els genolls tant com puguis, però sense força posicions que puguin resultar incòmodes.

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row] Estem preparats per tornar a l’escola al setembre? La Ministra d’Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el

Què és el wellness?

Wellness és el terme anglès que es fa servir per a definir l’equilibri saludable entre el cos, la ment i les emocions, obtenint per tant