Com augmentar la resistència física

Si ets d’aquells que no s’aguanten molt temps ni tan sols caminant o aguantant algun pes, t’anem a donar alguns consells perquè, amb una mica de força de voluntat, puguis augmentar la teva resistència física i sentir-te millor amb tu mateix.

La resistència física és una de les capacitats bàsiques amb la qual podem realitzar un esforç físic de forma continuada durant llarg temps sense arribar a una extenuació que ens impedeixi continuar. Està bé conéixer els límits de cadascú perquè fer un exercisi excesiu pot resultar més nociu que beneficiós. Un cos amb una bona resistència física general és un cos molt més saludable, amb un cor més fort i resistent

5 pases per millorar la nostra resistència

1. Consulta amb un metge
És bàsic que abans de començar a practicar qualsevol tipus d’activitat esportiva et realitzis un revisió al metge. El metge valorarà el teu estat físic, estil de vida, malalties, etc, i decidirà si et trobes en les condicions idonies per realitzar l’exercici en quesito, això també t’ajudarà a l’hora de crear el teu pla d’entrenament.

2. L’alimentación es fonamental
Es tracti de l’exercici físic que es tracti, si no tenim una alimentación adequada que aporti al cos el nutrients necesaris, aquest serà incapaz de tolerar l’exercici físic.

3. Projecta un entrenament per intervals
Aquest tipus d’entrenament ens permet posar-nos en forma en poc temps però treballant a un alt nivell. L’entrenament per intervals d’alta intensitat o HIIT és un mètode d’entrenament en el qual combinem intervals de treball curts però molt intensos amb intervals de descans total o descans actiu més llargs que actuen com a recuperacions.

4. Combina exercici aerobic amb exercici de força
Una bona forma d’agafar resistencia es combinant l’exercici aerobic amb l’anaerobic ya que es esencial reforçar la masa muscular per aguantar més.

5. Fes exercicis d’alta intensitat
Aquests són coneguts per practicar-se per períodes curts de temps però al màxim de la nostra capacitat cardiovascular.

Com veus, no cal fer grans canvis en el teu dia a dia, només tenir uns hàbits saludables i ser conscient de que és molt important mantenir-se en bona forma física per una salut millor.

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row] Estem preparats per tornar a l’escola al setembre? La Ministra d’Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el

Què és el wellness?

Wellness és el terme anglès que es fa servir per a definir l’equilibri saludable entre el cos, la ment i les emocions, obtenint per tant