Barcelona, seu dels propers Roller Games?

Barcelona és una ciutat que intenta sempre estar present quan hi ha possibilitats de presentar-se per establir la seu d’alguna competició esportiva. Els que potser son els més coneguts van ser els Jocs Olímpics de l’any 1992, però des de llavors no s’ha parat mai d’intentar ser una peça clau en l’esport mundial.

Hem vist exemples molt importants, com els X Games o els Mundials de Natació que es van dur a terme l’any passat. A part, milers de joves venen cada any al nostre país per desenvolupar petits campionats de tot tipus de modalitats esportives. I que tinguem un dels equips de futbol amb més renom del món també hi ajuda, és clar.

Els Roller Games del 2019

Tot just aquesta setmana ens hem assabentat d’una nova possibilitat per la ciutat. Maite Carranza, comissionada d’Esports, va anunciar dimarts que Barcelona podria ser la seu dels Roller Games per a l’any 2019. La petició l’ha iniciat la Federació Catalana de Patinatge i es presenta així a la FIRS, la Fédération Internationale de Roller Sports, entitat que té el control sobre l’esdeveniment.

Els Roller Games són nous. L’objectiu es que s’hi pugui aplegar competicions que estiguin vinculades al món del patinatge, ja sigui tant en interior com en exterior (o sigui, patinatge en el sentit més ampli de la paraula). De moment, al tractar-se d’una competició nova, no hi ha estadístiques… però els organitzadors preveuen que hi participaran unes 4.500 persones de 116 països diferents, juntament amb els seus 1.500 entrenadors i tot el moviment que això suposa.

Sens dubte es tracta d’una gran oportunitat per a la ciutat, ja que com ja hem dit, Barcelona vol ser un referent esportiu en la més àmplia gamma possible d’esports. Carranza ho veu molt positiu i troba que és una realitat ben possible. De fet Barcelona ha intentat sempre mantenir una vinculació real amb aquest tipus d’esport, i els qui s’hi dediquen poden trobar instal·lacions per a fer-ne ús.

Tocarà esperar per veure si finalment es designa Barcelona com a ciutat escollida, però esperem que els vents ens siguin favorables!

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row] Estem preparats per tornar a l’escola al setembre? La Ministra d’Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el

Què és el wellness?

Wellness és el terme anglès que es fa servir per a definir l’equilibri saludable entre el cos, la ment i les emocions, obtenint per tant