Siguis constant amb la pràctica esportiva

Normalment es fa èmfasi en què una de les raons per les quals les persones deixen de fer esports és la motivació per continuar amb la seva activitat. En altres paraules, no sempre es va a comptar amb la disposició necessària o suficient, per saber que amb un esforç més i que sigui constant, aviat es va a aconseguir el que es vol.

En aquest sentit, des de la psicologia de la motivació s’ha analitzat aquest fenomen detalladament i per aquest mateix tipus de treballs és que s’han desenvolupat mètodes per mantenir la motivació en fer esport, la qual cosa pot significar per a vostè que no abandoni aviat la seva rutina.

Consells per no perdre les ganes de fer esport

A continuació, en el següent llistat li presentem tècniques de motivació per fer exercici que són infalibles o si més no van a possibilitar que vostè no abandoni en poc temps el que ha començat en termes de treball físic.

  • Visualitzar – Els psicòlegs de l’esport són clars en què sempre cal visualitzar al que s’aspira arribar o aconseguir. Per tant, una nit abans d’entrenar cal destinar 10 minuts per visualitzar la sessió que es realitzarà l’endemà, imaginant cada petit detall i fins i tot emulant l’energia que es va a tenir per després aconseguir el que s’ha visualitzat.
  • Divertir-se – Si la rutina d’entrenament és percebuda per la persona com una activitat que no és divertida, i que per contra és una “tortura”, és clar que aquest procés està condemnat al fracàs des del primer moment. Si vostè s’identifica amb l’anterior, la qual cosa ha de fer és modificar la rutina per activitats que en veritat siguin del seu grat, així que no descarti triar un esport, prendre classes de ball, etc.
  • Vestir-se per a l’èxit – La vestimenta és més important del que es creu, ja que segons sigui el tipus de peces que siguin seleccionades, això va a permetre que el cervell estigui predisposat per enfrontar-se a certs estímuls o no. En altres paraules, la roba esportiva és un insumo per sentir-se motivat.
  • Concentrar-se en les fortaleses – Cada persona durant la seva vida ha anat desenvolupant fortaleses que la fan destacar, però al seu torn també hi ha febleses. Les últimes no cal oblidar-les i sempre considerar-les per millorar, però des de la perspectiva de la motivació, enfoqui’s en les seves fortaleses.
  • Premiar-se – L’esforç durant una rutina ha de significar al final una recompensa o un estímul, així que els premis diaris o setmanals com un massatge, un bany a vapor, un spa i similars, són mètodes efectius per mantenir-se motivat.

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row] Estem preparats per tornar a l’escola al setembre? La Ministra d’Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el

Què és el wellness?

Wellness és el terme anglès que es fa servir per a definir l’equilibri saludable entre el cos, la ment i les emocions, obtenint per tant