Quant temps trigaries en guanyar els mateixos diners que Messi?

No és que us vulguem deprimir, però sabeu quan temps trigaríeu si volguéssiu guanyar els mateixos diners que guanya Messi?

Guanyar els mateixos diners que Messi

Per tal de fer una petita simulació, la BBC va crear una eina interactiva on tothom que tingués aquesta curiositat pogués calcular quanta vida li faria falta, si es que hi ha vida suficient per equiparar els nostres sous amb els que guanya una de les persones més ben pagades del món.

Messi guanya uns 400mil euros a l’any. Heu de pensar que la majoria de persones del nostre país cobren una mitjana d’uns 17mil o 18mil euros anuals, o sigui que ja d’entrada i abans d’obrir l’aplicació, ja som conscients que per molts anys que treballem necessitaríem varies vides per assolir-ho!

El programa et pregunta, bàsicament, a quin país vius, quin és el teu sou anual i amb quin jugador en vols comparar (si sou del Real Madrid podeu provar amb el Cristiano Ronaldo). Tot i que la varietat de jugadors és prou ample, la majoria d’ells són bastant desconeguts a nivell general al nostre país, perquè molts d’ells juguen a la Lliga anglesa, la famosa Première.

Perquè us en feu una idea més aproximada: només amb el que guanya Messi en 7 minuts d’un partit de Lliga, ja s’aconsegueix el salari d’una setmana de treball (calculant el promig a nivell mundial, això sí). Per tant, ja us ho anem avançant: a no ser que la nostra vida laboral sigui més o menys de 1400 anys, no tenir res a fer (i això tenint en compte que només hem agafat les seves dades anuals).

Com curiositat més a destacar, dir que el que guanya Messi en un any és més o menys el que vindria a suposar la venta de 154,074 samarretes del club esportiu i amb el nom de l’estrella a l’esquena. Cal dir que la majoria d’ingressos que tenen el clubs esportius provenen de la publicitat que efectuen els seus jugadors.

Si us ve de gust provar-ho, endavant! Després si voleu podeu anar a entrenar per veure si us fitxa un gran equip!

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row] Estem preparats per tornar a l’escola al setembre? La Ministra d’Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el

Què és el wellness?

Wellness és el terme anglès que es fa servir per a definir l’equilibri saludable entre el cos, la ment i les emocions, obtenint per tant