Animació d’activitats físicoesportives… en línia!

A l’Escola Vitae hem posat en marxa el Cicle Formatiu de Grau Superior en Animació d’Activitats físicoesportives en modalitat online.

Grau Superior en Animació d’Activitats físicoesportives online

Alguns dels trets característics són:

• Possibilitat de fer pràctiques no obligatòries en instal•lacions com el Barcelona Tennis Olímpic, el Camp Municipal de la Vall d’Hebron i la Piscina Municipal d’Horta de Barcelona.
• Seguiment continu: es disposa d’un tutor que va fent el seguiment de l’alumne, orientant-lo laboralment i acadèmicament.
• El professorat del cicle és especialista en la matèria i respondrà qualsevol dubte en 24 hores.
• S’ha apostat per assignatures de caire innovador com ara el pàdel, coaching, dietètica i nutrició, psicologia esportiva, etc. Algunes d’aquestes assignatures van més enllà i permeten a l’alumne formar-se d’una manera àmplia. Per exemple, es treballa el tema de la reputació a Internet o la productivitat personal.
• Es prepara també als alumnes per obtenir el certificat ACTIC de la Generalitat de Catalunya. Aquest certificat serveix per acreditar, de forma normalitzada, els coneixements i competències digitals. Podeu trobar més informació a la pàgina de l’ACTIC o bé a l’entrada que li vam dedicar fa uns mesos.

L’Escola, a més, té un Departament Empresa-Escola on un dels principals objectius és poder oferir als alumnes un ampli ventall de pràctiques.

Aquesta titulació, a diferència de cursets específics que es troben a molts llocs, és totalment oficial. Això, entre altres coses, vol dir que un cop hagueu acabat podeu accedir si voleu a estudis universitaris. És més: cursar aquest cicle en modalitat en línia permet estalviar-se 1000 euros a l’any!

Algunes coses més que necessites saber:

– Es farà una reunió inicial. Aquesta pot ser de manera presencial o bé via “Skype”. Bàsicament serveix per valorar quina és la disposició d’hores setmanals de que disposeu i si preferiu que la càrrega lectiva i matriculació sigui pel setembre o bé pel gener.

– En tot moment tindreu un tutor en línia per a poder plantejar qualsevol dubte. Tota comunicació es fa per correu electrònic i, tal com hem dit abans, el compromís de resposta és de 24 hores de dilluns a divendres.

– S’hauran d’anar entregant treballs a mesura que el curs avanci. Els exàmens, un per assignatura, es poden fer al desembre o al juny.

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row] Estem preparats per tornar a l’escola al setembre? La Ministra d’Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el

Què és el wellness?

Wellness és el terme anglès que es fa servir per a definir l’equilibri saludable entre el cos, la ment i les emocions, obtenint per tant